Een blije hond, is een Uitgelaten hond ! 

Onze Werkwijze : 

 

 

 U denkt erover om uw hond met Uitgeraasd mee te geven? Maar hoe gaan wij eigenlijk te werk?

U maakt via de mail of telefonisch een afspraak, Wendy zal dan geheel vrijblijvend bij u thuis langs komen om kennis te maken met u maar uiteraard ook met uw hond. We vinden het fijn om van te voren kennis te maken zodat wij met u kunnen doorspreken wat uw wensen zijn maar ook wat de behoeftes van de hond zijn. Extra aandachtspunten of dingen die wij echt moeten weten kunt u tijdens dit gesprek aangeven. 

Wij plannen na dit gesprek de wandeling op de gewenste dag/tijd in en zullen u na de wandeling op de hoogte brengen over hoe het gegaan is tijdens de wandeling. De hond wordt bij u thuis of op uw werk opgehaald voor zijn uitgeraasd uitje. We lopen ongeveer een uur tot 5 kwartier in het Amsterdamse bos. De Honden worden in een speciaal ingerichte bus met ventilatie opgehaald. 

bus4_1
bus4_1
bus3
bus3
bus2
bus2
bus6
bus6
bus7
bus7
bus5
bus5Wij hebben 3 vergunningen om in het Amsterdamse bos te mogen wandelen met de honden. We zijn verplicht om ons aan de regels en wetten van het Amsterdamse bos te houden. Zo hebben wij 1 vergunning voor het uitlaten van 8 honden tegelijk en 2 vergunningen voor het uitlaten van 5 honden tegelijk. We lopen nooit gezamenlijk als team in het bos maar altijd los van elkaar, ieder heeft zijn eigen rondje ophalen en zijn eigen ronde bos. Dit ook zodat wij de groepen naar plezier kunnen samen stellen. Er zal voor uw hond altijd een passend maatje zijn om mee te spelen, ontdekken of gewoon lekker te wandelen zijn. 


Alle Rassen zijn bij ons welkom, Mits zij sociaal zijn en los kunnen lopen !