Een blije hond, is een Uitgelaten hond ! 
Ons team

Wendy Sassen Eigenaresse

Wendy Sassen Eigenaresse

Al Vanaf dat ik een klein meisje was, belde ik bij de mensen met een hond in de buurt aan om te vragen of ik een ommetje met hun hond mocht gaan maken, zelfs toen had ik al mijn vaste adresjes om langs te gaan. Ik ben ooit begonnen met werken in een kwekerij totdat ik een vacature voorbij zag komen van een grote hondenuitlaatservice hier in de regio. Dit heb ik met veel liefde en passie ruim 3 jaar lang gedaan, totdat ik besloot voor 3 maanden naar Canada te gaan om daar met paarden te gaan werken. Helaas was ik binnen 1 week weer thuis, ik ben een aanpakker, een doener en zo werd daar helaas niet gewerkt. Omdat er toch brood op de plank moest komen kwam bij mij al gauw het idee op, om Uitgeraasd te gaan starten. En nu 6 jaar later staat er inmiddels een heel bedrijf. Met veel liefde en Passie haal ik uw trouwe viervoeter op om lekker uit te waaien in het bos. Tijdens de wandeling vind ik het vooral leuk om foto´s en filmpjes te maken van alle honden pret. Zo houden wij u graag op de hoogte van onze wandelingen.

Raymon Verbruggen Mede eigenaar

Raymon Verbruggen Mede eigenaar

De eerste 2 jaar van Hondenuitlaatservice uitgeraasd is Wendy alleen bezig geweest, Op vrije en drukke dagen liep Raymon altijd mee met de wandelingen en naarmate het steeds drukker werd heeft hij zijn baan bij de post opgezegd om fulltime bij uitgeraasd aan de slag te gaan. Samen met zijn ouders runde hij in de jaren daarvoor een kwekerij en hebben zij ook altijd honden gehad, zijn liefde voor honden is net zo groot als die van Wendy. Door weer en wind is ook Raymon met zijn roedeltje in het bos te vinden. Zijn vaste wandel plek en fijnste wandel plek in het bos is achter de BMW dealer.

Kimberly van Assendelft

Kimberly van Assendelft

Kimberly van Assendelft Hoi, ik ben Kimberly Assendelft en wil mij graag als nieuwe lid van de Uitgeraasd team even voorstellen aan jullie. Mijn naam is Kimberly en ben 31 jaar oud, woon in Uithoorn en ben moeder van een zoon van 10 maanden oud. Vroeger hielt ik al veel van dieren. Vooral van honden en paarden. Toen ik klein was hadden wij een gepensioneerde KNGF-geleidehond. Het was een Duiste herder genaamd Herbie van 10 jaar oud, helaas na 9 maanden werd hij ziek en moesten wij hem in laten slapen. Daarna hebben wij een afgekeurde blindengeleidehond gekregen van het KNGF. Een witte herder genaamd Nica van bijna 2 jaar. Ik was toen ongeveer 9 jaar. Toen het KNGF mij uitlegde waar KNGF voor staat en waarom Nica afgekeurd was vond ik het KNGF heel interessant. Later ben ik mij daar verder in gaan verdiepen en op de basisschool een spreekbeurt gehouden over het KNGF. Het KNGF was voor mij toen al een grote droom. Ik heb tot mijn 18de jaar in Schagen gewoond en wij gingen verhuizen naar Ouderkerk aan de Amstel, vlakbij het KNGF in Amstelveen. Toen ik aan mijn opleiding begon wist ik dat ik bij het KNGF wilde werken. Voor school heb ik 2 keer stage mogen lopen bij het KNGF en mijn examen mogen halen met dikke LOF. Na school heb ik cursussen gevolgd over hondengedrag bij O&O en behaald. Helaas was er toendertijd geen plek bij het KNGF. Ik wilde geen trainer zijn maar een verzorger in de kennel. Het is niet heel makkelijk om daar een baan te krijgen want pas als er iemand weg gaat komt er een plekje vrij. Dat houdt mij niet bij mijn dromen vandaan. Elk werk met honden vind ik mooi, zo ook een uitlaatservice. Het bezig zijn met honden vind ik al heerlijk. Dit is dan ook mijn ideale hondenbaan!