Een blije hond, is een Uitgelaten hond ! 
Ons team

Wendy Sassen Eigenaresse

Wendy Sassen Eigenaresse

Al Vanaf dat ik een klein meisje was, belde ik bij de mensen met een hond in de buurt aan om te vragen of ik een ommetje met hun hond mocht gaan maken, zelfs toen had ik al mijn vaste adresjes om langs te gaan. Ik ben ooit begonnen met werken in een kwekerij totdat ik een vacature voorbij zag komen van een grote hondenuitlaatservice hier in de regio. Dit heb ik met veel liefde en passie ruim 3 jaar lang gedaan, totdat ik besloot voor 3 maanden naar Canada te gaan om daar met paarden te gaan werken. Helaas was ik binnen 1 week weer thuis, ik ben een aanpakker, een doener en zo werd daar helaas niet gewerkt. Omdat er toch brood op de plank moest komen kwam bij mij al gauw het idee op, om Uitgeraasd te gaan starten. En nu 6 jaar later staat er inmiddels een heel bedrijf. Met veel liefde en Passie haal ik uw trouwe viervoeter op om lekker uit te waaien in het bos. Tijdens de wandeling vind ik het vooral leuk om foto´s en filmpjes te maken van alle honden pret. Zo houden wij u graag op de hoogte van onze wandelingen.

Raymon Verbruggen Mede eigenaar

Raymon Verbruggen Mede eigenaar

De eerste 2 jaar van Hondenuitlaatservice uitgeraasd is Wendy alleen bezig geweest, Op vrije en drukke dagen liep Raymon altijd mee met de wandelingen en naarmate het steeds drukker werd heeft hij zijn baan bij de post opgezegd om fulltime bij uitgeraasd aan de slag te gaan. Samen met zijn ouders runde hij in de jaren daarvoor een kwekerij en hebben zij ook altijd honden gehad, zijn liefde voor honden is net zo groot als die van Wendy. Door weer en wind is ook Raymon met zijn roedeltje in het bos te vinden. Zijn vaste wandel plek en fijnste wandel plek in het bos is achter de BMW dealer.

Leonique van Doorn

Leonique van Doorn

Leonique van Doorn Sinds November 2019 hebben wij Leonique aan ons uitgeraasd Team toegevoegd. Zij is meerdere dagen in de week bij ons aan de wandel met de uitgeraasd honden. Ze staat stevig in haar schoenen en door weer en wind wandelen maakt haar niets uit, zolang de honden maar hun uitje hebben gehad. De komende tijd zal zij alle honden uiteraard op hun best leren kennen.